Bescheidenheid tussen hemel en aarde

Bescheidenheid tussen hemel en aarde

Mijn idee van energiewerk is altijd erg nuchter geweest. Ik houd niet van al te zweverig gedoe.

Tegelijkertijd was de eerste keer dat ik zelf een Reading kreeg, zo´n eye-opener dat ik moest toegeven dat er “meer tussen hemel en aarde” bestond. Er was geen enkele logische verklaring dat de drie readers die tegenover mij zaten, zoveel over mij wisten!

Ze kenden mij totaal niet. Ze wisten van tevoren niet dat ik zou langskomen (het waren studenten aan de Readingopleiding en die wisten van tevoren niet wie er op de namenlijst stond). En het was het jaar 2000, dus Facebook en Linkedin bestonden sowieso nog niet. Maar ze readden dingen over mij die zij niet konden weten zonder helderziend te zijn!

Dat er meer is tussen hemel en aarde is iets waarvan we in onze samenleving heel hard ons best doen om het te vergeten. Eigenlijk al sinds de Verlichting. Toch gebruiken we allemaal onze intuïtie meerdere malen per dag en die zit vaak verbluffend goed!

Helaas worden we getraind om dit af te leren. Dingen moeten rationeel verklaarbaar en tastbaar zijn. Terwijl Einstein al bewees dat massa omgezet kan worden in energie en energie omgezet kan worden in massa. (De meeste ruimte in ons lichaam is lege ruimte tussen de atomen. Wel eens over nagedacht? En wat zit daar dan??)

Toch houd ik dus niet van “gezweef”. Slap spiritueel geouwehoer, daar kun je mij mee wegjagen…

Met de Paasdagen heb ik twee dagen op een spirituele beurs in Arnhem gestaan. Daar zie je zeker veel mooie dingen gebeuren bij collega’s, maar sommige plaatjes, slogans en manieren van werken vind ik dan vager dan andere.

Dus ik begrijp eigenlijk best goed dat de journalist die onderstaand artikel schreef, er een nogal sceptisch artikel van heeft gemaakt.

Maar ik denk ook: “Elja, je bent weer eens TE BESCHEIDEN geweest!”

In plaats van de journalist gepassioneerd te vertellen dat jij géén toekomstvoorspellingen doet én probeert vanuit liefde en totale oordeelloosheid te readen, had je hem gewoon een Reading moeten geven.

Dan had hij vast net zo versteld gestaan als ikzelf, in 2000, toen ik mijn allereerste Reading kreeg…

LEES HIER MEER OVER MIJN VISIE OP READEN EN SPIRITUEEL WERK:

www.onlinereading.nl/over-elja/

en

www.onlinereading.nl

Laat de eerste reactie achter

Boek hier jouw Reading

Selecteer de datum en tijd van jouw Online Reading hieronder

Wil je liever een Reading in mijn praktijk boeken? Klik dan hier.