“Wie de schuldvraag wil beantwoorden, heeft zijn eigen pijn nog niet gezien. Wie geen behoefte heeft aan de schuldvraag, heeft zijn eigen onmacht omarmd.”

Hannah Cuppen, therapeut en trainer

Familie Reading

Voor de snelle lezer, in het kort:

Er is altijd een band met je familieleden, zelfs als er geen direct contact meer is. Daarom is familie-energie altijd op de één of andere manier aanwezig in jouw persoonlijke ruimte (aura, chakra’s en lichaam). Energieën van familieleden kunnen jou negatief beïnvloeden, of juist helpend en ondersteunend zijn.

De liefde die je krijgt van familieleden is vaak niet (helemaal) onvoorwaardelijk. Er zijn oordelen en sturende meningen over hoe jij de dingen aanpakt in het leven, expliciet of impliciet.

Een Familie Reading kan helpen om de diepere oorzaken van ruzies, spanningen en botsende ego’s beter in kaart te krijgen. En om te kijken waar verzachting en verandering mogen gaan plaatsvinden tussen jou en jouw familie(leden).

Een andere vraag die je hebt over jouw familie is natuurlijk ook welkom. Verder kun je in een Familie Reading horen wat jullie overkoepelende familiethema is en hoe jij in deze familie optimaal aan jouw eigen spirituele groei aan het werken bent.

Praktische informatie

1 uur + 15 minuten
€ 85,-
Online
Direct boeken

Familie-energie beïnvloedt jou: zowel positief als negatief

Tijdens een Familie Reading maak ik niet alleen contact met jouw Wezen en jouw energiesysteem, maar ook met de Wezens en energieën van de familieleden die jou nu op de één of andere manier beïnvloeden. Dat beïnvloeden hoeft niet per sé iets negatiefs te zijn. Familie-energie kan ook helpend en ondersteunend zijn.

Omdat er een band is met je familie, is hun energie ook te vinden in jouw persoonlijke ruimte (jouw aura, jouw chakra’s en jouw lichaam). Zelfs als je je familie niet zou kennen, zou de energie van jouw familie nog in jouw ruimte vindbaar zijn.

Zo kan er een liefdesverbinding zijn tussen jouw hartchakra en de hartchakra’s van jouw ouders. Of er kan een mentale verbinding zijn met een tante, waarbij er makkelijk creatieve ideeën en grapjes worden uitgewisseld tussen jullie beiden. Of er is een emotionele verbinding tussen jou en je broer waarbij jullie elkaars verdriet en nostalgie, of andere stemmingen, haarfijn aanvoelen.

Energie van jouw familie is vindbaar in jouw persoonlijke ruimte

Energieën van familieleden kunnen jou negatief beïnvloeden, of juist helpend en ondersteunend zijn. Zelfs als je jouw familie niet kent, is de energie van jouw familie nog te vinden in je ruimte

Energieën van familieleden die jou beperken

Elkaar beïnvloeden, helpen en ondersteunen als familieleden kan dus fijn zijn. Problematischer wordt het, als de energieën van familieleden onprettig en beperkend voor jou aanvoelen. Vaak blijkt hun liefde dan niet (helemaal) onvoorwaardelijk. Er zijn oordelen en sturende meningen over hoe jij de dingen aanpakt in het leven.

Het komt regelmatig voor dat het voor onszelf moeilijk is om aan te voelen wat er nou precies aan de hand is, juist omdat familieleden zo dichtbij ons staan. Dus jij merkt bijvoorbeeld dat je je niet helemaal lekker voelt als er een bepaald familielid in de buurt is. Maar waarom je je dan niet goed voelt? Daar is door jouzelf vaak niet goed de vinger op te leggen.

De liefde die je krijgt van familieleden is vaak niet (helemaal) onvoorwaardelijk. Er kunnen oordelen zijn over hoe jij de dingen aanpakt.

Juist doordat familieleden zo dichtbij staan, is het vaak moeilijk voor je om te bepalen wat er precies aan de hand is

Afkeuring hoeft niet expliciet te zijn, het kan ook impliciet gebeuren. Misschien zeggen je ouders niet wat ze vinden van een beslissing die jij neemt over iets in jouw leven (je relatie, opleiding, werk, woonplaats, …), maar voel je toch haarfijn hun mening aan.

Diepere oorzaken vinden voor ruzies, spanningen en botsende ego’s

Juist bij mensen die zo dichtbij staan als onze familieleden, is het extra lastig om op elk gebied onszelf te blijven. Soms leidt dit tot ruzies, onderlinge spanningen en botsende ego’s. Verwijten naar je familie toeslingeren, lost echter de diepere oorzaken van de problemen niet op. Een Online Reading kan helpen om deze diepere oorzaken beter in kaart te krijgen. En om te kijken waar verzachting en verandering (transformatie) mogen gaan plaatsvinden.

Elke andere vraag die je hebt over jouw familie kun je natuurlijk ook stellen tijdens de Familie Reading.

Een Familie Reading kan helpen om de diepere oorzaken van ruzies, spanningen en botsende ego’s beter in kaart te krijgen, zodat duidelijk wordt waar verzachting en verandering mogen gaan plaatsvinden

Boek direct jouw Familie Reading!
Open de agenda

Jouw familie: perfect voor jouw spirituele groei

Uitgangspunt bij een Familie Reading is dat jij deze familie perfect hebt uitgekozen om optimaal aan jouw eigen spirituele groei te kunnen werken. Tijdens de Reading wordt dit vaak duidelijk.

In een Familie Reading kun je van mij horen wat het overkoepelende familiethema is. Met elk familielid heb je verder een soort van (sub)thema dat je samen deelt.

Tijdens de Online Reading let ik extra op programmaties: een soort van taboes of meningen die blokkerend kunnen werken. Die programmaties omzeilen, dan wel hartsvol een plek geven (evt. ook door een Healing te geven, zie Reading en Healing), zorgt er voor dat alles waarvan het nodig is dat het wordt gezegd, ook gezegd mag worden. Liefdevol maar duidelijk.

In een Familie Reading kun je van mij horen wat jullie overkoepelende familiethema is. En hoe jij in deze familie optimaal aan jouw eigen spirituele groei aan het werken bent

En na de Familie Reading?

Het komt vaak voor dat er na de Familie Reading gesprekken op gang komen tussen de readee (=jij) en de familieleden. Gesprekken die voor veel “lucht” kunnen zorgen.

Soms is het goed om na een tijdje nog eens een Familie Reading te herhalen, om te kijken of er andere lagen van jouw energie, of van de familie-energie, in beweging zijn gekomen die nu ook naar verlichting snakken.

Als het nodig is, kan er na de Familie Reading verdere heling worden bereikt door een familieopstelling te maken. Een Family Constellation wordt dit in het Engels genoemd. Dit is een krachtige energetische methode om familiepatronen (verder) te transformeren. Hiervoor kan ik je desgewenst ook een goede coach aanraden.

Na een tijdje kun je eventueel opnieuw een Familie Reading ontvangen, om te kijken of er andere lagen van jouw energie, of van de familie-energie, in beweging zijn gekomen

YouTube video

André van Duin – Het Familiediner

(af te spelen vanaf minuut 7:58 tot 11:10)

Boek hier jouw Familie Reading

Selecteer de datum en tijd van jouw Online Reading hieronder

Wil je liever een Reading in mijn praktijk boeken? Klik dan hier.