Akasha Kronieken

“I have learned that all knowledge is available to us. We don’t have to create it; we have only to access it.”

Ervin Laszlo in ‘The Akashic Experience: Science and the Cosmic Memory Field’

 

Akasha Kronieken

Een Reading van de Akasha kronieken is niet zo anders dan een “gewone” Reading, maar je zou kunnen zeggen dat de reader een niveau hoger gaat: de informatie is nog iets spiritueler of allesomvattender.

Volgens de Akasha kronieken wordt alle informatie over de aarde, de kosmos, de mensheid en de dierenwereld energetisch opgeslagen. Ook al is dat misschien moeilijk te geloven: de Akasha kronieken vormen dus een soort kosmische bibliotheek of een soort kosmisch internet.

Je mag de vragen die jou bezighouden aan Akasha stellen, om te leren over de lessen die jouw Wezen aan het leren is. Ook praktische vragen kunnen via mij aan Akasha worden gesteld. Graag zelfs!

Tijdens een Medicijnwiel en Akasha Reading let ik er vanwege het hoge informatieniveau natuurlijk extra op dat de Reading niet in “spiritueel gezever” uitmondt 😉; het stellen van praktische vragen kan daarbij juist helpen.

In de Akasha kronieken zijn alle antwoorden te vinden, mits de vragen integer zijn. De Reading kan zowel online plaatsvinden als in de Readingpraktijk.

Is er een verschil tussen een Reading van de Akasha kronieken en een gewone Reading?

Het antwoord is: een beetje. Tijdens een Reading van de Akasha kronieken kan ik, als jij dat wilt, aan de Akasha kronieken vragen welke antwoorden daar zijn op concrete vragen die jij hebt. In die zin verschilt een Akasha Reading niet veel van een “gewone” Reading, waarbij de reader de vragen stelt aan het Wezen van de readee (=degene die de Reading krijgt).

Over het prachtige en bijzondere instrument dat een Reading kan zijn, heb je meer kunnen lezen bij Wat is een Online Reading? en Reading en Healing. Een Akasha Reading is niet beter of slechter dan een “gewone” Reading. Een Akasha Reading, of Reading van de Akasha kronieken, is niet zo anders, maar je zou kunnen zeggen dat de reader een niveau hoger gaat. De informatie die wordt gezocht is nog iets spiritueler, of nog wat allesomvattender. Deze informatie komt vanuit een groter perspectief; meer vanuit de hele mensheid bekeken. Misschien klinkt dit vaag, maar als je de Akasha Reading ondergaat, hoort de info concreet te zijn. Zodat je er wat mee kunt. De informatie heeft dus wel een spirituele, “hoge”, invalshoek.

Een Reading van de Akasha kronieken is niet zo anders dan een “gewone” Reading, maar je zou kunnen zeggen dat de reader een niveau hoger gaat

TEASER:

Lees meer over hoe ik aankijk tegen toekomstvoorspellingen, handlezen, Tarotkaarten en het readen van potenties en mogelijkheden.

Zie daarvoor: Wat is een Online Reading niet? en de Medicijnwiel en Akasha Reading.

Wat zijn dat dan, die Akasha kronieken?

Hoog tijd inderdaad om uit te leggen wat dat dan zijn, die Akasha kronieken. Akasha betekent in het Sanskriet ether, ruimte, hemel of uitspansel. Volgens de Akasha kronieken, die steeds vaker gebruikt worden maar oorspronkelijk vanuit het hindoeïsme zijn ontstaan, wordt elke gebeurtenis die ooit heeft plaatsgevonden, en elke gedachte en emotie die ooit is geleefd, voorgoed bewaard op astraal niveau.

Misschien moeilijk om te geloven allemaal, ja, natuurlijk. Zo zijn we helemaal niet opgevoed in het Westen…! Meer dan eens verbaas ik me tijdens ook een Reading welke wijsheid er allemaal is vastgelegd. Laten we toch proberen om het (een beetje) te begrijpen…

Okay, je zou de Akasha kronieken dus een soort kosmisch internet of een kosmische bibliotheek kunnen noemen, omdat alle informatie over de aarde, de kosmos, de mensheid en de dierenwereld energetisch in Akasha is opgeslagen. Via Akasha maak je eigenlijk contact met de “wereld” waar de Hogere Ervaringen en de Hogere Plannen zijn vastgelegd. Dit wordt ook wel de Lichtwereld genoemd. De spirituele lessen zijn daar dus vastgelegd, al kun je je natuurlijk afvragen hoe “vast” dat vastgelegd zijn dan is, want (het Wezen van) de mens heeft gelukkig altijd een vrije wil.

De Akasha kronieken: een soort kosmische bibliotheek

Misschien moeilijk te geloven, maar de Akasha kronieken zijn een soort kosmisch internet: alle informatie over de aarde, de kosmos, de mensheid en de dierenwereld zijn energetisch opgeslagen in Akasha

Ook de reis die jouw ziel aan het maken is, is bewaard in Akasha en via de Akasha kronieken kunnen we dus contact maken met deze informatie. Soms heb je een afspraak gemaakt op zielsniveau, die jou inmiddels bij het praktisch leven van jouw leven in de weg zit. Dan is het tijd voor vernieuwing en een intuïtieve of energetische (Online) Reading – eventueel gecombineerd met een Healing (zie: Reading en Healing) – kan daar goed bij helpen.

Akasha is een plek vol liefde en ook vol wijsheid. Je mag jouw vragen aan Akasha stellen om te leren over de lessen die jouw Wezen aan het leren is. Ook praktische vragen kunnen via de reader (via mij dus in dit geval) aan Akasha worden gesteld. Mits jouw vragen integer zijn, kun je in de Akasha kronieken alle antwoorden (laten) vinden.

Vragen aan Akasha mogen dus best heel specifiek zijn. Maar vragen over wanneer iets gebeurt, zijn geen goed idee, dan zijn de antwoorden meestal niet betrouwbaar. Ook moet een vraag op jezelf gericht zijn, om niet in de vrijheid van een ander te treden. Je kunt wel vragen stellen over jouw relatie met iemand anders. Ook deze dingen verschillen niet zoveel van een “normale” Reading (zie bijvoorbeeld Wat is een Online Reading niet? of kijk bij Relatie Reading).

Als jouw vragen integer zijn, dan kun je in de Akasha kronieken alle antwoorden vinden

Een Akasha Reading / Reading van de Akasha kronieken: waar op te letten?

Een Reading waarbij de Akasha kronieken worden geraadpleegd, kun dus een nuttige aanvulling zijn op een “gewone” Reading waarbij er vragen worden gesteld aan jouw Wezen (vind je dit nog wat vaag klinken, neem dan svp eens een kijkje bij Wat is een Online Reading? en Over Elja, dan kun je lezen dat het met die vaagheid gelukkig kan meevallen). Het is belangrijk dat een Reading van de Akasha kronieken met liefde en zorgvuldigheid gebeurt, en door een ervaren reader. Want anders bestaat het risico dat je als readee (=degene die wordt geread) gaat over-interpreteren, of misschien denkt dat je in Akasha álle antwoorden mag vinden (er mag veel gevraagd worden, maar niet álles…).

Een Reading van de Akasha kronieken moet met liefde en zorgvuldigheid worden uitgevoerd, door een ervaren reader

Het is een beetje zoals met tarotkaarten: worden deze op een integere manier soms tot vaak geconsulteerd om intuïtieve antwoorden te zoeken, dan is dat prima. Maar worden de tarotkaarten misbruikt om continu en de hele tijd dingen te vragen door iemand die er niet erg in is opgeleid en/of niet zo intuïtief op is afgestemd, dan kunnen ze meer kwaad dan goed doen. Ook met de Akasha kronieken moet dus liefdevol, zorgvuldig en met intuïtieve kennis worden omgegaan.

Wat voor antwoorden krijg jij vanuit de Akasha kronieken?

Het eerste antwoord dat vanuit Akasha komt, is vaak een woord, een symbool of een voorwerp. Daarna, als ik verder read, komt er meer informatie vrij waar jij als readee concreet iets aan hebt.

Vaak komt vanuit Akasha als eerste antwoord een woord, een symbool of een voorwerp. Verder readend komt er meer informatie vrij waar jij concreet iets aan hebt

Zo wordt voor jou duidelijk wat dit woord, symbool of voorwerp jou, precies op dit moment in jouw leven, aan waardevolle informatie komt brengen.

Aan de Akasha kronineken mag veel gevraagd worden, maar niet alles…

Aanbod bij Online Reading: Akasha Reading en Medicijnwiel Reading samen

Bij Online Reading kun je een combinatie krijgen tussen twee Readings, als je dat wenst. De Reading van het stukje van de Akasha kronieken dat voor jou relevant is, wordt dan gecombineerd met een Reading van jouw Medicijnwiel. Wat is dat nu weer?! 😉 Nou, dat kun je lezen als je op de pagina Jouw Reading per thema klikt op de Medicijnwiel en Akasha Reading. Tijdens een Reading van jouw medicijnwiel read ik de kracht en valkuilen van jouw innerlijke wijze, jouw innerlijke man, jouw innerlijk kind en jouw innerlijke vrouw. Vaak is er een strijd bezig tussen één of meer van deze vier subpersoonlijkheden. Vervolgens kijk ik dan vanuit de Akasha kronieken wat er op een Hoger Wezensplan voor jou mag worden geread.

Boek direct jouw Medicijnwiel en Akasha Reading!
Open de agenda

Concreetheid en eigen verantwoordelijkheid

Vanwege het hoge informatieniveau let ik er tijdens een Medicijnwiel en Akasha Reading natuurlijk extra op dat de Reading niet in “spiritueel gezever” uitmondt 😉😉. Zoals je bij Wat is een Online Reading? en bij Over Elja hebt kunnen lezen, houd ik van conrete en diepgaande Readings. Als ik zelf een Reading krijg, is dat zo. En dus ook als ik iemand anders een Reading geef.

Je moet als readee echt iets met de informatie kunnen. Aan de andere kant is het ook weer niet de bedoeling dat de reader met al te sturende, dichtgetimmerde adviezen komt.

Jij staat aan het roer van jouw leven en jij blijft verantwoordelijk voor jouw eigen keuzes. De Akasha kronieken kunnen je helpen met nuttige informatie, maar jij bepaalt wat je daarmee gaat doen.

Je moet als readee (=degene die wordt geread) echt iets met de informatie kunnen, maar het is ook weer niet de bedoeling dat de reader met al te sturende, dichtgetimmerde adviezen komt