Wat is een Online Reading?

“Op de vraag wat de zin van het leven is, antwoordt iedereen met zijn levensloop.“

György Konrád, schrijver

 

Wat is een Online Reading?

Soms heb je in het leven meer vragen dan antwoorden. Zit jij met een grote of een kleine levensvraag, dan kan een Online Reading jou prachtig helpen om een antwoord te vinden op die vraag. Voor een Online Reading is geen enkele vraag vreemd.

Een Online Reading is een intuïtieve of energetische Reading die jou helpt om in je hart en in je kracht te komen.

Het is een prachtige methode waarmee je op een intuïtieve en creatieve manier oplossingen kunt vinden voor jouw problemen. Deze oplossingen komen direct uit jouw eigen “energie”: van jouw Hogere Zelf.

Dat is absoluut niet vaag en zweverig. Een Online Reading levert je namelijk niet alleen spirituele inzichten op, maar geeft je ook mentale, emotionele, lichamelijke en praktische informatie, waaronder antwoorden in welke richting je kunt zoeken, stappen die je kunt nemen en soms ook concrete oplossingen.

Een goede Reading gebeurt vanuit het hart, zonder te oordelen. Je hoeft er niet zenuwachtig voor te zijn; een Online Reading is vooral leuk en leerzaam. Onder voorwaarden kan ook (de relatie met) jouw partner, kind, familielid, vriend(in) of collega worden geread.

Een Online Reading is even krachtig als een “normale” Reading waarbij de reader en de readee tegenover elkaar zitten.

Voordat de Online Reading begint, kies je een vraag of een thema waar jouw Reading over zal gaan, maar tijdens de Reading zelf kun je ook andere vragen stellen.

Meer vragen dan antwoorden in je leven? Een Online Reading kan jou heel mooi helpen

Sta je voor een belangrijke keuze in jouw leven? Loop je telkens tegen dezelfde problemen op? Heb je niet veel fut de laatste tijd? Voel je je onrustig? Of zelfs angstig? Of voel je je boos of verdrietig en weet je niet hoe je daarmee moet omgaan? Slaap je slechter dan normaal? Zit je te broeden op iets? Voel je je teleurgesteld in de liefde? Heb je een gebrek aan tijd of aan geld? Ben je uit balans door wat er allemaal gebeurt op je werk? Of overweeg je zelfs om je baan op te zeggen? Zit je te tobben over sex en sexualiteit? Zit je te twijfelen over een verhuizing? Loop je te worstelen met je partner? Ben je boos op je beste vriend of vriendin? Heb je een onverwerkte traumatische ervaring die opspeelt? Heb je last van podium- en presentatie-angst? Loop je te vechten tegen een bureaucratische instantie? Erger je je vooral aan mannen, of juist speciaal aan vrouwen? Ben je helemaal klaar met je eigen perfectionisme? Heb je bij bepaalde mensen moeite om bij jezelf te blijven? Wil je je opnieuw verbinden met jouw passie? Word je moe van jouw familie?

Met andere woorden:

Zit jij met een grote of kleine levensvraag…?

???   ???   ???

Nou, dan is een Online Reading vast iets voor jou!

Een Online Reading kan jou namelijk heel mooi helpen om een antwoord te vinden op die vraag. En voor een Online Reading is dus geen enkele vraag vreemd.

Als jij met een grote of een kleine levensvraag zit, dan kan een Online Reading jou heel mooi helpen om een antwoord te vinden op die vraag

Een Online Reading: diepe inzichten en praktische oplossingen

Maar wat is een Online Reading dan precies? Een Reading ervaren is eigenlijk beter dan een Reading uitgelegd krijgen, maar ik zal hieronder toch proberen om het uit te leggen.

Een Online Reading is een prachtige methode waarmee ik als reader, jou als readee, op een intuïtieve en creatieve manier oplossingen kan aandragen voor jouw problemen. Deze oplossingen komen direct uit jouw eigen “energie”. Door met jou te communiceren op “Wezens-niveau” kunnen de mooiste ideeën en oplossingen naar boven komen. Klinkt dat vaag en zweverig? Nou, een goede Reading is absoluut NIET vaag en zweverig.

De bedoeling van een (Online) Reading is namelijk dat je niet alleen spirituele inzichten krijgt, maar er ook mentaal, emotioneel, lichamelijk en praktisch iets mee kunt.

“Ik vond het heel bijzonder hoe Elja in de online reading verwoordde in welk proces ik momenteel zit en hoe ik hier praktisch mee om kan gaan.”

Ellen

Lost een Online Reading dan alles voor je op? Nee, niet per sé, maar een Reading kan jou heel diepe inzichten geven. En vaak dus ook praktische oplossingen. Een Online Reading helpt je om in je hart en in je kracht te komen.

Een Online Reading kan jou heel diepe inzichten geven en vaak ook praktische oplossingen. Daarnaast helpt een Online Reading je om in je hart en in je kracht te komen

Ook kun je je er prettiger en “geaarder” in je lichaam en geest door gaan voelen.

Hoe werkt dat dan?

Laten we voorop stellen dat de meeste mensen erg hun best doen om iets moois van hun leven te maken. Maar het valt niet altijd mee. Vaak loop je tegen dingen op die je achterlaten met een hoop vragen. Meestal proberen we dan met ons hoofd oplossingen te bedenken. Soms werkt dit, maar meestal eigenlijk niet. En een psycholoog, psychiater of psychotherapeut helpt je vaak om de problemen te ontrafelen, maar soms mist zo iemand toch ook de emotioneel-spirituele dimensie die je als mens dwars kan zitten.

Een intuïtieve of energetische Reading is een andere manier om oplossingen te vinden voor je problemen. Soms zijn dat kant-en-klare oplossingen, soms zijn het antwoorden in welke richting je kunt zoeken om tot een goede oplossing te komen. Of de (Online) Reading helpt je om te bepalen welke eerste stap je zou kunnen zetten.

Een Online Reading is een alternatieve manier om oplossingen te vinden voor jouw problemen. Dat kunnen antwoorden zijn in welke richting je kunt zoeken, (eerste) stappen die je kunt zetten en soms ook kant-en-klare oplossingen

Copyright Nijntje: Dick Bruna. Copyright foto's: Elja Diepenbrock, 2023

De antwoorden tijdens een Online Reading komen van jouw Hogere Zelf. Op spiritueel niveau weet elk mens intuïtief heel goed wat zijn of haar diepere behoefte is. In die zin is een goede reader niet sturend, maar volgend. Tijdens een Online Reading maak ik contact met jouw Hogere Zelf. Met jouw Wezen, zou je ook kunnen zeggen. Dan komen op jouw vragen bijzondere antwoorden naar boven. Die antwoorden kunnen op spiritueel, mentaal, emotioneel of lichamelijk niveau zijn. Jouw Wezen weet precies waar jij mee bezig bent. En wat jij hier op aarde aan het leren bent. En meestal ook hoe jij goed kunt omgaan met een probleem dat op jouw pad is gekomen. En dat is heel interessant om te horen.

Een goede reader is niet sturend, maar volgend. De antwoorden in een Reading komen namelijk van jouw Hogere Zelf

Een goede Reading is down-to-earth, hartsvol en oordeelloos

Ik vind het fijn als een Reading behalve sereen en spiritueel, ook down-to-earth is. Het is ook geen tovenarij ofzo; een Reading is geen hocus-pocus. Eigenlijk is het ook geen paranormaal verschijnsel. Een reader is wel helderziend of helderwetend, maar in feite niet paranormaal. Er is veel training voor nodig om een (Online) Reading goed, hartsvol en objectief te geven, maar in principe kan iedereen leren readen!

Een Reading is geen hocus-pocus...!

Alleen zijn wij in onze maatschappij vaak vergeten hoe we onze intuïtie, energie en creativiteit maximaal kunnen inzetten om een ander te “lezen”. Ik heb jarenlang opleidingen gevolgd om deze intuïtie, energie en creativiteit terug te winnen. Of beter gezegd: om er weer goed naar te luisteren. Daarbij is oordeelloosheid naar wat je ziet en readt erg belangrijk. Een goede Reading gebeurt vanuit het hart en met een neutrale en oordeelloze verbinding naar de readee en zijn of haar thema’s.

Een goede Reading gebeurt vanuit het hart, met een neutrale en oordeelloze verbinding naar jou als readee

Hoewel je van tevoren een thema of vraag kiest waar jouw Reading over gaat, vind ik het ook geen probleem als je tijdens de Online Reading tussendoor andere vragen stelt.

Een goede Reading gebeurt vanuit het hart

Een Reading is leuk en leerzaam

Soms is een readee in het begin zenuwachtig voor een Reading, maar meestal blijkt al snel dat een Online Reading vooral erg leuk en leerzaam is!

Door goed af te stemmen op jouw Wezen, zal ik geen dingen zeggen waar je totaal niet aan toe bent. Wel kan het zijn dat de (Online) Reading jou bewust maakt van dingen, waarvan je je eerst nog onbewust of maar halfbewust was. Op de pagina Over Elja, kun je meer lezen over mijn manier van werken. En hoe mijn eigen interesse in Readings ooit is begonnen.

Online Reading verstuurt ook een informatieve nieuwsbrief met actueel nieuws en nuttige informatie over thema’s die herkenbaar zijn voor veel mensen, kijk daarvoor op Inspiratie en blog.

Je hoeft niet zenuwachtig te zijn voor een Reading, want meestal blijkt al snel dat een Online Reading vooral erg leuk en leerzaam is!

Van de (Online) Reading kan ook een geluidsopname worden gemaakt. Die kun je dan later terugluisteren. Soms vallen je dan weer nieuwe dingen op. Zolang een mens leeft, is hij/zij nooit uitgeleerd! Kijk op Tarieven en informatie voor meer informatie.

Kan tijdens een Reading alleen jijzelf worden geread? Of ook jouw omgeving?

Er kan meer worden geread dan alleen jijzelf. Ik kan ook de energie readen van jouw liefdesrelatie. Of van jouw vriendschap met iemand. Of de energie van jouw huis, of van het bedrijf of de organisatie waar jij werkt. Of de manier waarop jij en jouw baas met elkaar omgaan. Of de levensthema´s die jij samen met jouw kinderen hebt. Of de mooie dingen én de conflicten tussen jou en jouw familie. Maar dat doe ik niet zomaar; het moet met respect naar en met toestemming van de betrokken mensen gebeuren. Dat hoeft geen verbale toestemming zijn; energetische toestemming is voldoende.

Dus als je wilt dat ik de energie van jouw partner, kind, vriend(in) of collega read, dan vraag ik energetische toestemming van jou en van die andere persoon en ik doe het met respect. De Reading moet de kosmos/het Grotere Geheel zuiver dienen. Dat klinkt al weer vrij vaag… 😉😉. In ieder geval hoef jij je hier niet druk over te maken: als reader zorg ik hiervoor. Wil je meer weten over het zuiver houden van een Reading, dan kun je ook verder lezen op Wat is een Online Reading niet?

Werkt een Online Reading even goed als een “normale” Reading?

Een Online Reading gaat hetzelfde in zijn werk als een “normale” Reading waarbij de reader en de readee tegenover elkaar zitten. Een Online Reading werkt ook precies even krachtig als een normale Reading. Het maakt niets uit dat de reader en de readee niet op dezelfde plaats zijn.

Een Online Reading werkt precies even krachtig als een “normale” Reading

Nieuwsgierig geworden?

Ga je het avontuur aan? Wil jij jezelf dit mooie cadeau geven? Wees welkom! Dit cadeau kan jou helpen om het stuur van jouw leven (weer) goed ter hand te nemen. Je kunt hier direct een afspraak in mijn agenda inplannen. Eerst een vraag of twijfel via het contactformulier met mij bespreken kan natuurlijk ook.

 

N.B. Een Online Reading werkt dus net zo krachtig als een Reading waarbij jij tegenover mij zit. Wil je toch liever een Reading in de Readingpraktijk, dus niet online? Dat kan ook. Vrijwel elke maand houd ik een paar plaatsen beschikbaar voor niet-online Readings.

YouTube video

This is my life
And I don’t give a damn for lost emotions
I’ve such a lot of love I’ve got to give
Let me live
Let me live

Sometimes when I feel afraid, I think of what a mess I’ve made
Of my life
Crying over my mistakes, forgetting all the breaks I’ve had
In my life
I was put on earth to be, a part of this great world is me
And my life
Guess I’ll just add up the score, and count the things I’m grateful for
In my life

This is my life
Today, tomorrow, love will come and find me
For that’s the way that I was born to be
This is me
This is me

This is my life
And I don’t give a damn for lost emotions
I’ve such a lot of love I’ve got to give
Let me live
Let me live
This is my life
This is my life
This is my life

This Is My Life, Shirley Bassey, Lyrics © Universal Music Publishing Group