“De omgeving buiten is meer dan de lucht tussen twee vergaderingen, wist je dat?”

Irene Voskamp-ter Borg, oud-secretaris van het LAKS

“Je kunt niet zeggen: ‘Ik ga nu keihard mijn best doen om even lekker te ontspannen.’”

Steven Lai, acupuncturist en masseur

Gezondheid Reading

Voor de snelle lezer, in het kort:

Bij een Gezondheid Reading kan er op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak worden gekeken hoe het met je gaat. En welke lessen je aan het leren bent in jouw lichaam. Een Gezondheid Reading komt niet in de plaats van reguliere of alternatieve therapieën, maar is een manier om extra inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Op dit moment vind ik de verantwoordelijkheid te groot om mensen met (ernstige) gezondheidsklachten te adviseren. Ik ben beter thuis in andere thema’s, waarover je veel kunt lezen op deze website.

Wellicht ga ik in de toekomst wel volledige Gezondheid Readings aanbieden.

Gedeeltes van jouw gezondheid kan ik ook nu readen, maar dan geconcentreerd op de relatie met andere spirituele, mentale en emotionele levensthema’s. Als je nu toch al een volledige Gezondheid Reading wilt ontvangen, dan kan ik je naar een andere reader verwijzen.

Praktische informatie

1 uur + 15 minuten
€ 85,-
Online
Direct boeken

Inzicht in en informatie over jouw gezondheid

Een Gezondheid Reading kan jou als readee informatie geven waar een ziekte of aandoening vandaan komt. Of, als je je gezond voelt, hoe je dat zo kunt houden. Bij een Gezondheid Reading kan er namelijk op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak worden gekeken hoe het met je gaat. En welke lessen je aan het leren bent in jouw lichaam. Een Gezondheid Reading komt niet in de plaats van reguliere of alternatieve therapieën. Je moet het meer als een aanvulling daarop zien. Een manier om extra inzicht te krijgen in jouw gezondheid of in de gezondheidsproblemen waar je mee kampt.

Een Gezondheid Reading komt niet in de plaats van reguliere of alternatieve therapieën, maar is een manier om extra inzicht te krijgen in jouw gezondheid

Gezondheid Reading: een nog verder te ontdekken terrein

Een Gezondheid Reading is een Reading waarvan ik weet hoe ik die moet uitvoeren; er is een stapsgewijze methodologie voor. Maar ik voel mij als reader nog niet zelfverzekerd genoeg om volledige Gezondheid Readings te geven.

Ik zeg het maar eerlijk zoals het is. Ik ben beter thuis in andere thema’s, waarover je uitgebreid kunt lezen op deze website. Op dit moment vind ik de verantwoordelijkheid te groot om mensen met (ernstige) gezondheidsklachten te adviseren. Wellicht verandert dit in de toekomst, als reader blijf je altijd doorgroeien.

Ik heb besloten om de Gezondheid Reading toch op de website te zetten, omdat:

• Gezondheid natuurlijk een erg belangrijk deel is van het leven. Het is goed dat je weet dat er Gezondheid Readings bestaan en dat deze jou waardevolle extra informatie kunnen geven

In de toekomst ik dus van plan ben om wellicht wel volledige Gezondheid Readings aan te bieden, als de tijd daar rijp voor is

• Ik delen van jouw gezondheid nu weldegelijk al kan readen, maar dan geconcentreerd op de relatie met andere levensthema’s. Behalve op jouw lichamelijke auralaag, focus ik me tijdens de Reading dan bijvoorbeeld ook op jouw spirituele, mentale en emotionele auralagen

 

Wil je nu al een volledige Gezondheid Reading ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier (je kunt hier klkken op Contact), dan kijk ik of ik je naar een andere reader kan verwijzen.

YouTube video

Maabo – Stop Corona

Boek hier jouw Gezondheid Reading

Selecteer de datum en tijd van jouw Online Reading hieronder

Wil je liever een Reading in mijn praktijk boeken? Klik dan hier.