“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”

Mahatma Gandhi, politicus en spiritueel leider

“Als je een lantaarn voor iemand anders opsteekt, verlicht je ook je eigen pad.”

James Norbury, schrijver en kunstenaar, in ‘Big Panda and Tiny Dragon’

Even-goede-vrienden Reading

Voor de snelle lezer, in het kort:

Een Even-goede-vrienden Reading focust op een vraag die jij hebt over jouw vriendschap met een vriend of vriendin. In een Even-goede-vrienden Reading read ik de oorzaken van eventuele ruzies en irritaties. En ook het hoofdthema, de subthema’s en de patronen in jullie vriendschap.

Bijvoorbeeld de reden dat jullie elkaar ooit zijn tegengekomen, waarom jullie je aangetrokken tot elkaar voelden en wat jullie nu van elkaar aan het leren zijn.

Dit gebeurt vanuit een “hoger” perspectief, zodat jij hoort wat er precies gaande is in jullie vriendschap en je indien gewenst dingen kunt gaan verbeteren. Of jij deze vriend of vriendin nog ziet, maakt niet uit voor het kunnen readen van de informatie.

Meer inzicht over hoe een vriendschap in elkaar zit, zorgt vaak voor meer begrip, vergeving en verzoening en soms gebeuren er dan “wonderen”.

Praktische informatie

1 uur + 15 minuten
€ 85,-
Online
Direct boeken

Een Even-goede-vrienden Reading op basis van jouw vraag

Een Even-goede-vrienden Reading is een Online Reading die ingaat op een vraag die jij hebt over een vriendschap met iemand anders.

Als je problemen hebt met een vriend(in), of vragen hebt over deze vriendschap, probeer je natuurlijk eerst om er zelf uit te komen. Maar soms lost praten met een vriend of vriendin te weinig op. Er kan een botsing tussen jullie beide ego’s plaatsvinden waardoor je niet verder komt. Trots, koppigheid, jaloezie, egoïsme, oneerlijkheid, competitie of wantrouwen doet een vriendschap geen goed.

Er kunnen oude verwijten spelen over iets wat ooit tussen jullie is gebeurd. Misschien is de één over de grenzen van de ander gegaan. Of één van de twee is te introvert om duidelijk aan te geven wat hij of zij nodig heeft van de ander. Of misschien zijn jullie uit elkaar aan het groeien zonder dat je precies snapt waarom.

Soms lost praten met een vriend of vriendin te weinig op. Door een botsing tussen jullie beide ego’s kom je niet verder

Als de verborgen verwachtingen van twee vrienden of vriendinnen teveel uit elkaar lopen, kan dat ook voor problemen zorgen. Aan de andere kant: als je alles moet uitspreken en afspreken om op één lijn te blijven, is de lol er in een vriendschap ook snel vanaf. Het mooie van veel goed werkende vriendschappen is nu juist dat je elkaar ook stilzwijgend begrijpt, zonder al te veel te hoeven uitspreken.

Patronen en thema’s in een vriendschap

Toch kan het goed zijn om je bewust te zijn van een aantal patronen die jullie volgen in een vriendschap. Is één van de twee de leider, terwijl de ander meer volgend is? Is de één meer een prater en de ander meer een luisteraar? Wie van de twee neemt meestal het initiatief om iets te gaan doen? Is de één meer een “gever” en de ander meer een “nemer”? Hoe groot is het vertrouwen tussen jullie en hoe laten jullie dat aan elkaar blijken? Hoe reageren jullie samen en apart van elkaar op de buitenwereld?

In een Online Reading wordt er gekeken naar zulke patronen. Maar dan vanuit een “hoger” perspectief, zodat jij hoort wat er precies gaande is en jij desgewenst dingen kunt gaan verbeteren.

Ook kan ik het hoofdthema van de vriendschap readen, dus waarom jullie elkaar ooit zijn tegengekomen, waarom jullie je aangetrokken tot elkaar voelden en wat jullie nu van elkaar aan het leren zijn. Als het zich aandient, kunnen er ook subthema’s uit jullie vriendschapsrelatie worden geread.

In een Even-goede-vrienden Reading worden bijvoorbeeld de patronen in de vriendschap geread. Net als hoofd- en subthema’s.

Dit gebeurt vanuit een “hoger” perspectief, zodat jij hoort wat er precies gaande is en je dingen kunt gaan verbeteren, als jij dat wilt

Een Online Reading heeft niet als doel om de vriendschap te redden, mocht jouw vriendschap zich in heel zwaar water bevinden. Uiteraard zijn jullie beiden vrij om de beslissingen te nemen die nodig zijn in jullie levens. Soms is het tijd om een vriendschap te stoppen en af te sluiten.

Alleen helaas breekt of verwatert een vriendschap veelal door een onhandig misverstand. Meer inzicht over hoe de vriendschap in elkaar zit, leidt vaak tot meer wederzijds begrip, vergeving en verzoening en soms gebeuren er dan “wonderen”.

Het redden van de vriendschap is niet het doel van een Even-goede-vrienden Reading. Wel zorgt meer inzicht over hoe de vriendschap in elkaar zit, vaak voor meer begrip, vergeving en verzoening

Boek direct jouw Even-Goede-Vrienden Reading!
Open de agenda

Wat is het verschil tussen een Even-goede-vrienden Reading en een Relatie Reading?

Als thema’s, subthema’s en patronen in een vriendschap worden geread, dan kun je ook op wezenlijke/Wezenlijke vragen komen, zoals wat vriendschap eigenlijk is en waarop zij is gebaseerd. Je zou kunnen zeggen dat een vriendschap een vorm van liefde is, maar dan wel platonisch. Misschien is dat een reden dat er toch vaker vriendschappen ontstaan tussen twee mannen, of tussen twee vrouwen, dan tussen een man en een vrouw.

Je zou kunnen zeggen dat een vriendschap een vorm van liefde is, maar dan wel platonisch

Klikkend op de Relatie Reading die ik aanbied, kun je lezen dat een Relatie Reading een (Online) Reading is over twee geliefden. Bij een Even-goede-vrienden Reading is er geen sexuele relatie tussen de twee mensen die worden geread: centraal staat de vriendschap die jij hebt met een vriend of vriendin.

Station ergens in Nederland, begin 2023

Kan echt alles in onze vriendschap worden geread?

Het antwoord op die vraag is eigenlijk zowel “ja” als “nee”!! 😉  Ja, in de zin dat in principe alle informatie leesbaar is en in theorie al je vragen dus kunnen worden beantwoord. Nee, in de zin dat sommige dingen privé zijn. En dat het ook niet de bedoeling is dat er manipulatieve vragen worden gesteld. Dus sturende of gelijkhebberige vragen waarbij de ene persoon probeert om de andere persoon over te halen om iets te doen, of iets toe te geven.

Veder kan dus alles wat gelezen mág worden, inderdaad ook door mij worden geread in een Even-goede-vrienden Reading, als ik energetische toestemming heb van jou als readee en van jouw vriend(in).

Op de pagina Wat is een Online Reading niet? kun je meer lezen over het vragen van energetische toestemming door mij als reader en hoe we tijdens een Online Reading manipulerende projecties op andere mensen proberen te vermijden.

Hoe gaat een Even-goede-vrienden Reading in zijn werk?

Tijdens een Even-goede-vrienden Reading vraag ik je om jouw naam te noemen en zo stem ik me af op jouw Wezen. Daarna doe ik dat ook met het Wezen van jouw vriend of vriendin. Het maakt daarvoor trouwens niet uit of jij deze vriend of vriendin nog regelmatig ziet; zelfs als hij of zij al gestorven is, kan er nog steeds energetisch contact gemaakt worden met de informatie die van belang is. Ik kijk daarbij altijd of er energetische toestemming is van jullie beide Wezens om iets te mogen benoemen.

Vervolgens read ik wat zich aandient. De informatie die bovenkomt, is de informatie die jullie, of beter gezegd jullie Wezens, aan mij willen laten zien. Die informatie via mij als reader te horen, zorgt er dan voor dat jij je verder kunt ontwikkelen, kunt leren, en dat jij kunt/jullie kunnen bijsturen in de vriendschap, als dat nodig is. Eventueel kunnen er in de Even-goede-vrienden Reading ook adviezen naar voren komen. Wat jij met die adviezen doet, blijft altijd jouw keuze.

De informatie die je hoort tijdens een Even-goede-vrienden Reading, zorgt ervoor dat jij je verder kunt ontwikkelen en dat jullie kunnen bijsturen in jullie vriendschap

Als er een geluidsopname van de Even-goede-vrienden Reading is gemaakt (lees meer hierover op Wat is een Online Reading?, Hoe benut je jouw Online Reading? en Tarieven en informatie), dan kun je er voor kiezen, wanneer jij er aan toe bent, om deze opname ook aan jouw vriend of vriendin te laten horen. Dat kan leerzaam zijn voor jullie allebei en zo kan jullie vriendschap zich nog verder verdiepen.

YouTube video

Herman Brood en Henny Vrienten – Als je wint, heb je vrienden

YouTube video

Jochanan Westra – Facebookvrienden

YouTube video

Loes Schnepper – Loes zegt de vriendschap op

Boek hier jouw Even-goede-vrienden Reading

Selecteer de datum en tijd van jouw Online Reading hieronder

Wil je liever een Reading in mijn praktijk boeken? Klik dan hier.