“Het leven heeft meer verbeeldingskracht dan wij zelf.”

François Truffaut, filmregisseur

Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading

Voor de snelle lezer, in het kort:

Overweeg jij om jouw baan op te zeggen en iets (totaal) anders te gaan doen? Dan zit je in een erg spannende tijd!

Er is moed voor nodig om je koudwatervrees te overwinnen en de Grote Stap te zetten. Of een eerste stapje in de voor jou goede richting.

Een Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading kan jou helpen om die moed te voelen en om trouw te blijven aan jezelf. Zonder dat twijfels, bezwaren en lastigheden worden genegeerd.

Tijdens deze Online Reading ontdekken we samen wat nog wél bij jou past, en wat niet meer. Afgestemd op de grote wijsheid van jouw Wezen, kun jij daarna jouw volgende concrete stappen gaan bepalen.

Praktische informatie

1 uur + 15 minuten
€ 85,-
Online
Direct boeken

Je baan (mogelijk) opzeggen = spannend

Een levensfase waarin je grote veranderingen aan het overwegen bent, is een goed moment voor een Online Reading. In de toelichting op de Verhuis-ik-of-blijf-ik? Reading wordt daar ook over gesproken. Het is niet altijd makkelijk om een knoop door te hakken die grote gevolgen voor je leven gaat hebben. Als je aan het overwegen bent om jouw baan op te zeggen en iets anders te gaan doen, dan zit je ongetwijfeld in een erg spannende tijd.

Als jij overweegt om jouw baan op te zeggen en iets anders te gaan doen, dan zit je in een erg spannende tijd

Zeker als je er aan denkt om een grote carrière-switch te gaan maken. Er is moed voor nodig om je koudwatervrees te overwinnen en de Grote Stap te zetten.

Dat kan trouwens ook een eerste kleine stap in de (voor jou) goede richting zijn. Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd. En Rome ook niet.

Trouw blijven aan jezelf, zonder lastigheden te negeren

Een Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading kan jou helpen om die moed te vinden en om die moed te voelen. Zo’n Online Reading helpt je namelijk om bij je kern te blijven en trouw te blijven aan jezelf, zonder dat twijfels, bezwaren en lastigheden worden genegeerd.

Want het opzeggen van een baan kan grote gevolgen hebben voor jou en je naaste omgeving. Op emotioneel en mentaal gebied, en bijvoorbeeld ook op je maandelijkse inkomsten.

Het heeft geen zin om zulke overwegingen te negeren, maar je kunt er wel creatief mee omspringen. Meestal heeft jouw energie, jouw Wezen, daar allerlei slimme gedachten, ideeën en soms ook methodes voor beschikbaar. Dat kunnen we samen gaan onderzoeken in jouw Online Reading.

Er is moed voor nodig om een grote carrière-switch te maken. Een Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading kan jou helpen om die moed te voelen en om trouw te blijven aan jouzelf, zonder twijfels, bezwaren en lastigheden te negeren

Bibbers in de benen

Je kunt wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben in het opzeggen van banen en opdrachten die (echt) niet meer pasten. En elke keer dat ik dat deed, was het eng om te doen. Tegelijkertijd: elke keer dat ik zo’n baan opzegde, was het toch ook echt nodig om ermee te stoppen. De energie van de baan klopte niet meer bij mij, of mijn energie klopte niet meer bij de baan. En zo ging ik uiteindelijk voor mijzelf staan en begon, na veel voorbereiden en uitproberen, mijn Online Readingpraktijk. (Je kunt hierover meer lezen bij Over Elja.)

Ik ken veel mensen die het ook aangedurfd hebben om een grote verandering in hun loopbaan aan te brengen. Soms met bibbers in hun benen. Maar doorgaans kijken zij een paar jaar later heel dankbaar terug op dat moedige moment waarop ze de eerste stap durfden te zetten…

Dat betekent niet dat je onbesuisd te werk moet gaan. Tijdens een Online Reading ontdekken we samen wat nog wél bij je past, en wat niet meer. Afgestemd op de grote wijsheid van jouw Wezen, kun jij jouw volgende stappen bepalen.

Je baan opzeggen kan grote gevolgen hebben voor jou en jouw naaste omgeving

Moedig zijn betekent niet dat je onbesuisd te werk moet gaan. Tijdens een Online Reading ontdekken we samen wat nog wél bij jou past, en wat niet meer

Concretiseren wat voor jou belangrijk is

Het is prima als je in de loop van de Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading specifieke vragen stelt, mocht je dat willen. Het stoort mij als reader in principe niet als je tussentijds (enkele) vragen stelt over onderwerpen die jou bezighouden in relatie tot het mogelijk opzeggen van je baan. Dit helpt juist om goed te concretiseren wat voor jou werkelijk belangrijk is.

Concretiseren wat voor jou werkelijk belangrijk is, is waardevol. Op basis van de informatie die bovenkomt tijdens de Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading, kun je, afgestemd op de wijsheid van jouw Wezen, jouw volgende concrete stappen bepalen

Indien je teveel achter elkaar vraagt, of teveel in je hoofd gaat zitten, zal ik het je laten weten.

Een lege kantoortuin ergens in Nederland

Boek direct jouw Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading!
Open de agenda
Copyright: Elja Diepenbrock, 2007 (all rights reserved)
YouTube video

Doe Maar – Is dit alles?

Boek hier jouw Ik-zeg-mijn-baan-op-en-ga-iets-anders-doen Reading

Selecteer de datum en tijd van jouw Online Reading hieronder

Wil je liever een Reading in mijn praktijk boeken? Klik dan hier.