Interessante websites

De volgende webpages met nuttige initiatieven, ondernemingen en projecten kan ik je van harte aanbevelen:

Bij Koeman Kinesiologie, praktijk van Martin Koeman, transformeer je je gezondheid zowel op lichamelijk, emotioneel, energetisch als mentaal vlak. De Toegepaste Kinesiologie gebruikt de wijsheid van het lichaam om uit te zoeken waar klachten vandaan komen. Een holistische “reis” aangaan, helpt je om jouw welzijn te verbeteren.
Bezoek Koeman Kinesiologie
Chi-Time is de praktijk voor acupunctuur en massage van Steven Lai. Hij heeft zich gespecialiseerd in acupunctuur en tuina massage, maar Steven heeft ook veel andere medische en semi-medische scholingen gevolgd. Hij volgde zijn acupunctuuropleidingen in Nederland en China en is ook in de Japanse acupunctuur vaardig en opgeleid.
Bezoek CHI-TIME
Blauwe Nacht laat passie, vakmanschap en prachtige ontwerpen samenkomen. Een fullservice webdesignbureau: WordPress consultancy met een holistische en unieke persoonlijke benadering. Blauwe Nacht realiseerde op creatieve en vakkundige wijze de website van Online Reading die je nu voor je ziet...
Bezoek Blauwe Nacht
Evolation Yoga werd opgericht door Zefea Samson en Mark Drost. Vanuit Californië reizend geven zij (Hatha) Yoga trainingen over de hele wereld met gebruik van hitte tijdens de oefeningen. Zij leiden ook veel yoga-leraren op. Hun bedoeling is dat de lessen, oefeningen en de spirituele kracht van yoga centraal staan, niet (het ego van) de leraar.
Bezoek Evolation Yoga

Respectful Confrontation

Joe Weston is niet alleen een toneeldocent van wie ik les heb mogen hebben, maar ook een internationale gespreksleider, trainer, auteur, docent, adviseur, coach, leraar en bovenal een pleitbezorger voor duurzame vrede. Met zijn ervaring op het gebied van conflictpreventie, leiderschap en communicatie, is hij een zeer gewilde facilitator over de hele wereld. Kijk bij de Communicatie, Presentatie en Zichtbaarheid Reading die ik aanbied, voor een video met hem over Respectful Confrontation, hetgeen een hoopgevende manier is om de communicatie op aarde te verbeteren.
Bezoek Respectful Confrontation/The Weston Network
Soul Service, de praktijk van Marlies Meerman voor coaching en spirituele ontwikkeling, biedt: 1) stem-, beweging- en creatieve expressie, 2) Coaching en supervisie en 3) Workshops en cursussen. Doel van de activiteiten in Soul Service is altijd gericht op, zoals de naam al zegt, het dienen van de ziel. Voor de expressie van de ziel heeft Marlies daarnaast Soul Art gecreëerd. De vorm waarin dit helende werk gepresenteerd wordt, variëert van kleine en grote schilderijen tot briefkaarten en foto's.
Bezoek Marlies Meerman
Jantine Gerbscheid is onder andere gespecialiseerd in aurareading, transformatiepsychologie, kernkwaliteiten, dans, sjamanisme en lesgeven in biodanza. Ook geeft zij trainingen in vitaliteit. Jantine combineert compassionate inquiry, de coaching methode van Gabor Maté, met de psychologie van de 'zelven' (voice dialogue/IFS) die er vanuit gaat dat in je dagelijks leven verschillende zelven aan het stuur hebt staan, die soms met elkaar samenwerken, soms elkaar tegenwerken. Door onder begeleiding met die delen van jezelf in gesprek te gaan, groeit innerlijk teamwork.
Bezoek Liefdevol Zelfonderzoek
Femmes for Freedom is een grassroots organisatie die er in Nederland en ook internationaal voor strijdt dat biculturele meisjes en vrouwen zelf beslissen over hun lichaam, leven en geld. Zodoende komt Femmes for Freedom op voor meisjes en vrouwen die geweld, mishandeling, seksuele onderdrukking, stereotypering, handelingsonbekwaamheid en financiële onvrijheid ondervinden. In 2012 wist Femmes for Freedom te bereiken dat Nederland als eerste land ter wereld huwelijkse gevangenschap wettelijk strafbaar stelde. Het werk van Femmes for Freedom is in binnen- en buitenland gewaardeerd met meerdere nominaties en prijzen.
Bezoek Femmes for Freedom
Ritska van der Zee is reïncarnatie- en regressietherapeut, coach, docent, auteur en energiewerker. Ze voelt en noemt zich ook ervaringsdeskundige, spirituele onderzoeker, taboedoorbreker en vooral levenstherapeut. Haar aanbod bestaat uit regressietherapie/reïncarnatietherapie, coaching, energetische therapie, trainingen en klankschaalmeditaties. (Op dit moment heeft Ritska een wachtlijst voor nieuwe cliënten.)
Bezoek Ritska van der Zee
Het Centrum voor Maatschappij en Leiderschap richt zich op leiders die maatschappelijke impact willen maken. Iedereen op aarde heeft namelijk een call: iets wat die persoon graag wil bereiken. Hoe die call luidt, verschilt per persoon, maar bijna altijd heeft die call een extern doel. Er moet iets buiten veranderen: bij jezelf en je directe omgeving, of verder weg, zoals in je werk of in de maatschappij. In haar activiteiten zorgt het Centrum voor Maatschappij en Leiderschap dat leiders zich buigen over drie met elkaar samenhangende vragen: 1) Wat wil jij écht? 2) Hoe bereik je dat met anderen? 3) Wat verandert er dan in de buitenwereld?
Bezoek Maatschappij en Leiderschap